Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΠ-ΤΕΕ


Αγαπητέ συνδρομητή,
 
Η ΤΠ-ΤΕΕ, ο σημαντικότερος πάροχος ηλεκτρονικής πληροφόρησης σε θέματα που αφορούν στον τεχνικό κόσμο, εντείνει τις προσπάθειές της με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος των συνδρομητών της.
Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των μελών του ΤΕΕ για πιο οικονομικές λύσεις στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών Internet, το ΤΕΕ προχωρά εντός του Οκτωβρίου 2013 σε σύναψη συμφωνίας με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, ώστε τα μέλη του να απολαμβάνουν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες (υπηρεσίες σταθερής - κινητής τηλεφωνία και internet) σε ελκυστικές τιμές.
Μοναδική προϋπόθεση θα είναι η βασική συνδρομή για την υπηρεσία e-mail που προσφέρει η ΤΠ-ΤΕΕ, η οποία πλέον θα παρέχεται από το Δεκέμβριο του 2013 με ετήσιο κόστος μόλις 37 ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Μάλιστα παράλληλα αυτήν την περίοδο το ΤΕΕ επενδύει στη βελτίωση του περιβάλλοντος και της υποδομής του για την υπηρεσία e-mail @tee.gr που παρέχει στους συνδρομητές της ΤΠ-ΤΕΕ.
Οι συνδρομητές της ΤΠ-ΤΕΕ από τα τέλη Νοεμβρίου 2013 και μετά θα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τον πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (υπηρεσίες σταθερής – κινητής τηλεφωνία και internet) που επιθυμούν, απολαμβάνοντας την ειδική συμφωνία που έχει πετύχει το ΤΕΕ για τα μέλη του.
Μέσα στον επόμενο μήνα θα ενημερωθείτε και μέσω e-mail και μέσω σχετικών ανακοινώσεων στο site του ΤΕΕ για την ακριβή διαδικασία, με την οποία θα μπορείτε ως συνδρομητές της ΤΠ-ΤΕΕ να εκδώσετε ηλεκτρονικά αυτό το εκπτωτικό δικαίωμα, ώστε να έχετε ως μέλος ΤΕΕ φθηνότερες τιμές από τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των παρόχων για τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που θα επιλέξετε, καθώς επίσης και για την λίστα των παρόχων που αποδέχτηκαν να μετέχουν στη συμφωνία αυτή, μετά από σχετική ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΤΕΕ.

Τράπεζα Πληροφοριών ΤΕΕ
Σόλωνος 53 και Σίνα, 10672, Αθήνα
τηλ: 210 – 3671100 fax: 210 – 3671101 email: info@tee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου